Open Kerk

Open kerkIn het drukke gejakker van het alledaagse leven heeft iedereen wel eens behoefte om een pas op de plaats te maken en een moment tot rust te komen. De kerkdiensten op zondagochtend zijn daarvoor een mooie gelegenheid, maar ook doordeweeks gaan wij hiervoor tijd en ruimte scheppen.

Zelfs letterlijk tijd en ruimte, want met ingang van 6 juli staan een jaar lang elke donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur de kerkdeuren open voor het publiek. Iedereen is dan welkom om de Regentessekerk te bezichtigen, stil te zijn, een kaarsje te branden, een praatje te maken, of gewoon voor een kop thee.

Er is een vrijwilliger aanwezig in de kerkzaal en van 14.00 uur tot 15.00 uur is ds Klaas Douwes in de predikantskamer, voor wie behoefte heeft aan een gesprek. Zo willen we graag een open en welkome kerk zijn voor de mensen om ons heen en de toevallige passant.

RaamVoor informatie:
Ds Klaas Douwes, kdouwes@gmx.com, 06 216 22 676