Diaconale Collecte

De diaconale collecte in maart en april 2019
is bestemd voor Stichting Opkikker

Logo OpkikkerDe stichting helpt met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Dat doen ze al 23 jaar en inmiddels voor duizenden gezinnen per jaar.
Tijdens een Opkikkerdag stappen gezinnen met een ziek kind in de Opkikkerwereld. Een wereld waarin ziekte even géén hoofdrol speelt.
Met een collecte-opbrengst van € 500,- kunnen wij ervoor zorgen dat een gezin met een langdurig ziek kind kan genieten van een hele dag ontspanning. Van harte aanbevolen.

Komt u niet in de kerk, maar wilt u toch Stichting Opkikker steunen, dan kunt u een gift overmaken op IBAN-nummer:
NL79 ABNA 0531 6147 19 ten name van: Remonstrantse Gemeente Apeldoorn te Apeldoorn, vermeld hierbij diaconie Regentessekerk Opkikker.

Bedankje WHOE

Collecterooster 2019

Januari en februari W.H.O.E.
Maart en april Stichting Opkikker
Mei en juni Voedselbank