Diaconale Collecte

De diaconale collecte in november en december 2019
is bestemd voor het Citypastoraat in Apeldoorn

Het Inloophuis ‘De Herberg’ in Apeldoorn biedt een warme plek voor mensen die daar behoefte aan hebben. Behoefte aan een sociaal contact, een luisterend oor, aandacht, een warme maaltijd of een kop soep. Aandacht en een gezelligheid die zo normaal lijkt, maar iets wat zij niet meer kunnen vinden in hun privéomstandigheden.

Herberg DeventerstraatGemiddeld 30 mensen vinden bijna dagelijks hun weg naar het Inloophuis. Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat de bezoekers welkom zijn, en de aandacht mogen krijgen die ook zij verdienen. Voor de coördinatie en de professionele ondersteuning van de vrijwilligers is een beroepskracht in dienst van het Inloophuis.

Komt u niet in de kerk, maar wilt u toch Stichting Citypastoraat steunen, dan kunt u een gift overmaken op bankrekening: NL16 INGB 0001 1221 19 t.n.v. Stichting Regentessekerk te Apeldoorn, vermeld hierbij diaconie Regentessekerk Stichting Citypastoraat.

Bedankbrief WHOE
Bedankbrief Stichting Opkikker
Bedankbrief Stichting ‘ kLEEF
Collecterooster 2019

Januari en februari W.H.O.E.
Maart en april Stichting Opkikker
Mei en juni Voedselbank