Diaconale Collecte

De diaconale collecte in juli en augustus 2018
is bestemd voor het ’t Zwervel.

De Sallandse boerderij ´t Zwervel is eigendom van de Stichting ATD-Vierde Wereld Nederland.
ATD Vierde Wereld (All Together for Dignity) is een internationale mensenrechtenbeweging samen met de allerarmsten. Extreme armoede is een schending van de Rechten van de Mens, vinden zij.
't ZwervelDoor de krachten te bundelen – met de inzet en ervaringen van de allerarmsten zelf – denken zij een einde te kunnen maken aan extreme armoede en zo een vreedzame samenleving op te kunnen bouwen.
De boerderij is in de loop der tijd door leden van de stichting en vrienden verbouwd om er bijeenkomsten mogelijk te maken. Het centrale gebouw biedt groepen van ongeveer 20 personen de mogelijkheid om zelfvoorzienend te zijn. Deze groepen kunnen overnachten, koken en hebben de beschikking over een grote woonkamer.
Meer informatie op www.atd-vierdewereld.nl.

Komt u niet in de kerk, maar wilt u toch ‘t Zwervel steunen, dan kunt u een gift overmaken op IBAN-nummer:
NL79 ABNA 0531 6147 19 ten name van: Remonstrantse Gemeente Apeldoorn te Apeldoorn, vermeld hierbij diaconie Regentessekerk ’t Zwervel.

Collecterooster 2018

Januari en februari Stichting Geef een koe
Maart en april Voedselbank
Mei en juni Musicians without borders