Diaconale Collecte

De diaconale collecte in januari en februari 2020
is bestemd voor de Voedselbank in Apeldoorn

Voedselbank logoDe Voedselbank is vernieuwd!
Op zaterdag 30 november 2019 is de vernieuwde Voedselbank officieel en op feestelijke wijze geopend. In de nieuwe opzet gaan de vrijwilligers met de klanten door de winkel en kiezen ze samen producten die bij hun levensstijl passen. Ze kunnen nu bijvoorbeeld zelf kiezen tussen pindakaas en vruchtenhagel of tussen pasta en rijst.

En de tijd van de lange wachtrij buiten is gelukkig voorbij, dat is een heel belangrijk punt geweest om te gaan veranderen. In plaats daarvan is er een fijne wachtruimte waar klanten een kopje koffie kunnen drinken. Een plek voor ontmoeting. Heel belangrijk om even met lotgenoten te kunnen praten en het ophalen van de boodschappen wordt zo ook een moment van rust.

Foto voedselbankOok bieden de verruimde openingstijden veel meer rust en privacy voor onze klanten. Er was tot nu toe één uitgifte moment van twee uur. Nu zijn er drie uitgifte momenten en er is zelfs één dag waarop de Voedselbank tot half zeven open is.

Komt u niet in de kerk, maar wilt u toch de Voedselbank steunen, dan kunt u een gift overmaken op bankrekening: NL16 INGB 0001 1221 19 t.n.v. Stichting Regentessekerk te Apeldoorn, vermeld hierbij diaconie Regentessekerk De Voedselbank.

Ook kunt u in de Regentessekerk houdbare producten inleveren, zoals rijst, macaroni, koffie, pindakaas etc. Er staan manden in de garderobe bij de voordeur en bij de achterzaal.

Bedankbrief WHOE
Bedankbrief Stichting Opkikker