Diaconale Commissie

De diaconie ondersteunt gemeenteleden. Steun kan gegeven worden in de vorm van een lening of een gift. Een verzoek kan rechtstreeks via de contactpersoon, een van de diakenen of een van de predikanten gedaan worden. De diaconale commissie besluit hierover na intern anoniem beraad.

De diaconale commissie kiest de collectes zoals vermeld bij de kerkdiensten. Bij de keuze kan ingespeeld worden op de actualiteit en op initiatieven van gemeenteleden. Zie ook de pagina met diaconale links voor projecten die uw aandacht waard zijn. Wilt u met een extra gift ons of een van de genoemde collectedoelen steunen, neem dan contact op met een van de bovengenoemde personen.

mw. A. Stafleu – van der Linden
T 055 521 1185
mw. L. Bergsma – Bakker
mw. E. Kolff – Nolst Trenité