Excursie naar Elburg op 22 mei 2019

Jaarlijks organiseert De Groene Hoed (Programmacommissie van de kerken rond het Oranjepark) een dagtocht, waarbij zowel ontspanning als zingeving met elkaar gecombineerd worden.
Dit jaar gaat de excursie per bus naar Elburg op woensdag 22 mei. We vertrekken om 9.30 uur bij de Regentessekerk en nadat we op de plaats van bestemming genoten hebben van een kop koffie of thee met gebak bezoeken we de prachtig restaureerde Sjoel, waar we uitgebreid kennismaken met de historie van het joodse leven. Tussen de middag krijgt u een lunch aangeboden tijdens een plezierige vaartocht. De middag kan gekozen worden uit een stadswandeling of u kunt de tijd naar eigen goeddunken besteden. We sluiten weer af met een aangeklede kop koffie of thee. Om 17.30 uur hopen we weer terug te zijn in Apeldoorn.

De kosten zullen 40 euro bedragen. Een museumjaarkaart geeft 5 euro korting.
Het bedrag moet uiterlijk 8 mei 2019 overgemaakt worden op bankrekening NL28RABO0125545681 t.n.v. M.M.M. Delsman-Kresmer.
U kunt zich tot 8 mei aanmelden via de intekenlijst in uw kerk of bij commissielid
Martha Delsman,
marthadelsman@gmail.com