Het vertelgenootschap vertelt

VertelgenootschapHet Vertelgenootschap Apeldoorn is een groep van 13 enthousiaste verhalenvertellers. Elke maand komen ze bij elkaar om elkaar verhalen te vertellen. Samen werken ze eraan om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Ze zijn amateurs, voor hen is het een hobby. Ze vinden het geweldig om mensen blij te maken met mooie, humoristische, droevige, spannende, waar gebeurde, historische of streekverhalen.
Ze hopen u deze avond iets moois te bieden!

Datum: Donderdag 6 augustus 2020
Tijd: 20.00 – 22.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Plaats: Regentessekerk (kerkzaal)

Aanmelding & info: U kunt zich aanmelden of informatie vragen bij AnneJet Bennink,ajbennink@hotmail.com.
Bij opgave uw n.a.w.-gegevens,telefoonnummer en emailadres vermelden (zie pag. 2).
Kosten € 4,00. Contant afrekenen is niet mogelijk.
We verzoeken u de bijdrage vooraf over te maken op de bankrekening NL48 INGB 0008 4324 33 t.n.v. Stichting Regentessekerk o.v.v. De Groene Hoed, zomeravondlezing 6 augustus 2020.