Van begin tot het absolute einde!

Voorstelling Reli-theater door Erik Jan Tillema & Victor Posch

VoorstellingEr bestaan duizenden scheppingsverhalen: over hoe de wereld is ontstaan en hoe de mensen zijn gemaakt. Wat willen deze verhalen ons vertellen en hebben we er tegenwoordig nog wat aan?
Erik Jan Tillema neemt de aanwezigen op een humorvolle wijze mee langs scheppingsverhalen uit alle hoeken van de wereld: van het bekende verhaal uit de Bijbel tot onbekende verhalen van de eilanden in de Grote Oceaan. Al die verhalen vertellen over het ontstaan van de mens. Zijn er overeenkomsten tussen al die verhalen? En hebben we er tegenwoordig nog wat aan, nu de wetenschap steeds meer verklaart hoe alles is ontstaan? Erik Jan Tillema stelt de vragen en komt met een verrassend antwoord.
Victor Posch zorgt voor de muzikale omlijsting van de voorstelling.
Erik Jan Tillema schreef het kinderboek ‘De man die zijn ezel opvouwt’ met daarin de mooiste verhalen uit alle religies en is daarnaast beleidssecretaris van de VVP.
Victor Posch is al jaren een veel geziene gast op de Nederlandse podia, speelt tenor- en alt-saxofoon, dwarsfluit, piano, diverse percussie-instrumenten, geeft saxofoonles, schrijft verhalen voor verhalenvertellers en vertelvoorstellingen, is bandleider, componeert muziek voor musicals, theaterstukken, treedt op als straatmuzikant en organiseert jazzworkshops.

Datum: Vrijdag 9 oktober 2020
Tijd: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Plaats: Regentessekerk
Aanmelding & info: U kunt zich aanmelden of informatie vragen bij Sjoerd de Haan, info@regentessekerk.nl
Bij opgave uw n.a.w.-gegevens, telefoonnummer en emailadres vermelden
Kosten € 10,00 p.p. Contant afrekenen is niet mogelijk.
We verzoeken u de bijdrage vooraf over te maken op de bankrekening NL48 INGB 0008 4324 33 t.n.v. Stichting Regentessekerk o.v.v. De Groene Hoed, Voorstelling 9 okt. 2020